Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

«Година Землі». Вимикаємо світло!

«Година Землі». Вимикаємо світло!
У суботу, 19 березня світловодці мають змогу долучитися до проведення всесвітньої кампанії "Година Землі". Цього дня о 20:30 на знак підтримки екологічної ініціативи, яка спрямована на боротьбу зі зміною клімату, варто вимкнути світло у своїх домівках на 1 годину.
^ Реклама ^

"Година Землі" була започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF у Сіднеї (Австралія). Відтоді, акція об’єднала увесь світ навколо спільної проблеми, яка пов’язана зі зміною клімату. Однак, така ініціатива має на меті не лише згуртувати людей, але й привернути їх увагу до ощадливості використання як енергетичних, так і природних ресурсів. 60 хвилин без світла – символічна дія, яка об’єднує людей, незалежно від статі, віку, професії та статусу, адже екологічна проблема – проблема всього людства.

Відтак, останньої суботи березня (день, коли проводиться акція), до міжнародної екологічної події долучаються і організації та установи, вимикаючи необов’язкове освітлення на всесвітньовідомих пам’ятках та спорудах. Серед них і Єгипетські піраміди, Ейфелева вежа, статуя Христа Спасителя у Бразилії та багато інших.

Державна екологічна інспекція у Кіровоградській області закликає кожного до участі в заході, спрямованого на створення гармонійних взаємовідносин людини та природи.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top