Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Культура Афіша Світловодська

АФІША: Чернігівський академічний театр запрошує! (КРЕМЕНЧУК) Афіша

АФІША: Чернігівський академічний театр запрошує! (КРЕМЕНЧУК)
Вас вітає творчий колектив Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка, який перебуватиме з гастролями у Вашому місті 29 березня цього року.
^ Реклама ^

ВИСТАВИ У СВІТЛОВОДСЬКУ НЕ БУДЕ!
НАЙБЛИЖЧЕ МІСТО, У ЯКОМУ ПОКАЖУТЬ ВИСТАВИ - КРЕМЕНЧУК.
31.03.2016, 10:00, 12:30, 18:00.
ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ: 063 394 07 04


В цей день о 13 год. ми покажемо юним глядачам дитячу казку-гру "Бука" у приміщенні міського Будинку культури, а о 19.00 запрошуємо дорослого глядача на виставу "Смішні гроші".

Казка-гра "БУКА"

13:00

"Бука" – казка-гра, в якій діти разом з гномами, з Білочкою, Ведмедиком та Вовком грають у веселі ігри, щоб розвеселити похмурого зайчика Буку, котрий тільки буркоче і сердиться. З Білочкою вони граються з повітряними кульками, з Ведмедиком збирають мед, разом рятують Буку від Вовка. Зрештою, Бука розуміє, що головне – це мати хороших друзів!

Кримінальна комедія "Смішні гроші"

19:00

Що б ви зробили, якби раптом знайшли мільйон? Гроші або повсякденність, солодке життя або сім'я та дружба. Що обере та як розпорядиться таким подарунком долі герой кримінальної комедії "Смішні гроші" Рея Куні?

Постановка заслуженого артиста України Андрія Бакірова до краю заповнена смішними ситуаціями, каскадом обставин, що постійно змінюються та гострим сюжетом з елементами детективного жанру. На вас чекатиме суцільний нескінченний потік витівок, гегів та жартів!

АФІША: Чернігівський академічний театр запрошує! (КРЕМЕНЧУК)

АФІША: Чернігівський академічний театр запрошує! (КРЕМЕНЧУК)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top