Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Біля села Нагірне врятовано 5 рибалок Новина з фото

Біля села Нагірне врятовано 5 рибалок
16 лютого о 16:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на кризі р. Дніпро біля с. Нагірне Світловодського району знаходяться рибалки, які невзмозі самостійно потрапити на берег через утворення промоїн на річці.
^ Реклама ^

До місця події залучались водолазно-рятувальне відділення водолазно-рятувальної групи АРЗСП Управління на аероглісері "Пегас", аварійно-рятувальний автомобіль ДПРЧ-17 та оперативна група Світловодського міськрайвідділу У ДСНС України в області.

О 16:48 по прибуттю на місце відділення Державної пожежно-рятувальної частини №17 встановлено, що на відстані близько 400 м від берега знаходяться 5 рибалок, які самотужки не можуть вибратися з небезпечного місця.

Станом на 17:10 відділенням на АРА підготовлено гумовий човен та очікується прибуття аероглісера, який дислокується на відстані майже 20 км від місця події.

Рибалок попереджено про те, щоб вони не рухались з місця, та рятувальниками забезпечено їх безпеку засобами рятування людей на воді.

О 18:28 особовим складом водолазно-рятувального відділення Управління ДСНС в області на аероглісері "Пегас" 5 рибалок було доставлено на берег.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top