Четвер, 18 квітня 2024
Події

«А Царь-то не настоящий ...» Михайлика зареєстровано незаконно… Новина з фото

«А Царь-то не настоящий ...» Михайлика зареєстровано незаконно…
З 11.02.2016 року в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань генеральним директором СП ТОВ "Світловодськпобут" значиться Михайлик Володимир Анатолійович.


З цього приводу прес-служба СП ТОВ " Світловодськпобут" повідомляє таке.

Вказані реєстраційні дії та зміна керівника СП ТОВ "Світловодськпобут" на Михайлика В.А. є незаконними та здійснені неуповноваженою особою, на підставі підроблених документів, та протоколу загальних зборів, який на момент вчинення цих дій був недійсним та не мав юридичної сили.

Звертаємо увагу, що вказані реєстраційні дії були проведені не у м. Світловодську, ні в Олександрії (де було відмовлено у відповідній реєстрації зважуючи на її незаконність), а далеким державним реєстратором у м. Кіровограді, юною дівчиною.

Заяву про зміну керівництва подавалася Андросовим Олександром Леонідовичем, він же по сумісництву кум Михайлика В.А., на підставі довіреності без номеру виданою генеральним директором Михайликом В.А. ще 30.03.2015 року.

Проте з 15.04.2015 року всі довіреності від СП ТОВ "Світловодськпобут" за підписом Михайлика В.А. були відкликані, а тому довіреність на Андросова О.Л. з 15.04.2015 року і по сьогодні, є недійсною та не породжує жодних юридичних наслідків, а вчинення будь-яких дій на підставі цієї довіреності є незаконними та розглядаються як вчинення дій не уповноваженою особою.

При цьому Андросов О.Л., будучи юристом, свідомо знав про це і протягом останнього часу за довіреностями від ТОВ "Політрейд", Покори О.М., Гриви Ю.В., Михайлика В.А., Михайлик О.В. представляв інтереси зазначених осіб проти СП ТОВ "Світловодськпобут".

Це вже не перший раз, коли Андросов О.Л., порушуючи етику юриста та норми моралі, представляє спочатку інтереси однієї сторони, а потім її опонента. Так, будучи начальником юридичного відділу Світловодського міськвиконкому, він завізував розпорядження про звільнення колишніх "жеківців" Письменного та Кармаліту, а потім став представником цих осіб у суді щодо їх поновлення та скасування тих розпоряджень, яких він сам же і візував. До речі, щодо цього факту Національним антикорупційним бюро України та прокуратурою України здійснюється перевірка, щодо наявності в діях Андросова О.Л. ознак корупційних дій.

«А Царь-то не настоящий ...» Михайлика зареєстровано незаконно… «А Царь-то не настоящий ...» Михайлика зареєстровано незаконно…


З цього приводу виникає одне логічне запитання: Кого буде представляти пан Андросов у подальшому? А може навіть самого "легітимного"?..

Нагадаємо громаді міста Світловодська також про те, що в свій час Андросов О.Л. представляючи інтереси Світловодської міської ради в суді, в якості начальника юридичного відділу Світловодського міськвиконкому, безпідставно та без згоди громади визнав позов СП ТОВ "Світловодськпобут", під час керівництва цим підприємством в 2014 році свого кума Михайлика В.А., до Світловодської міської ради на 700 000 гривень, чим завдав збитки громаді міста на значну суму, а це втрачені кошти і на ремонт наших доріг, і освітлення міста, і благоустрій міста, тощо. І тільки завдяки зовнішнім юристам рішення суду не на користь громади було скасовано, недопущенно спричинення шкоди бюджету міста, а Андросова О.Л. звільнився з посади. Легко відбувся!

Окрім того, звертаємо увагу громади міста Світловодська, що перебуваючи на державній посаді начальника юридичного відділу міськвиконкому Андросов О.Л. на свою скромну заробітну плату придбав коштовний позашляховик.

Окрім, недійсної довіреності, пан Андросов О.Л. надав державному реєстратору протокол загальних зборів засновників СП ТОВ "Світловодськпобут" від 20.09.2013 року за підписом не уповноважених на момент вчинення реєстраційних дій осіб, а саме генерального директора ТОВ "Політрейд" Котенко С.Д. та Світловодського міського голови Котенко Ю.М. Крім того зазначений протокол втратив свою чинність, ще в 2013 році, оскільки на підставі цього документу вже була вчинена та реалізована відповідна реєстраційна дія щодо зміни керівника.

Але головною незаконною дією під час зміни керівника СП ТОВ "Світловодськпобут" було те, що основний документ – заяву про зміну керівника з Дмитришина Д.Д. на Михайлика В.А. за підписом того ж Андросова О.Л., було скріплено підробленою печаткою СП ТОВ "Світловодськпобут", оскільки основна і єдина печатка в той час знаходилася на підприємстві у генерального директора СП ТОВ "Світловодськпобут" Дмитришина Д.Д.

З огляду на те, що реєстраційні дії проведені в результаті вчинення тяжких злочинів, запис в державному реєстрі про зміну керівника підприємства є таким, що не породжує жодних юридичних наслідків.

До проведення нових загальних зборів засновників СП ТОВ "Світловодськпобут": ТОВ "Політрейд" та Світловодської міської рада, та призначення нового керівника СП ТОВ "Світловодськпобут", єдиним генеральним директором СП ТОВ "Світловодськпобут" залишається Дмитришин Дмитро Дмитрович.

Начальник юридичного відділу
Іван Летюка


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top