Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Саморобний подрібнювач гілок від Юрія Сапянова Новина з фото Новина з відео

Саморобний подрібнювач гілок від Юрія Сапянова
Дорожнеча газу, вугілля, дров для опалення приватного будинку спонукали Юрія Сапянова постійно удосконалювати систему опалення власного помешкання, а тепер, коли він займає посаду секретаря Світловодської міської ради, подбати і про комунальне господарство, і про добробут громадян.
^ Реклама ^

На фото і відео ви бачите його саморобний подрібнювач гілок (у даному разі новорічних ялинок). Автор цього агрегату розповів нашому виданню, що всі запчастини до нього він знайшов у пунктах "чермету", а двигун широкого призначення у нього був. Агрегат бере 230 г бензину на годину роботи. Вага його — 400 кг, параметри такі: 1м/0,65м/0.70м. Тож транспортувати його нескладно. Підвіз до купи гілок у місті, переробив і на вивезенні подрібненої деревини чимало зекономив. Замість восьми ходок машиною чи трактором, знадобиться лише одна. Ну і вартість подрібнювача незначна — 6 тис. грн., тоді як інші виробники пропонують подібну техніку за тисячі євро.

То можливо почнемо ретельніше рахувати гроші з міського бюджету, припинимо возити повітря на звалище, як це зазвичай буває після масових прибирань міста, і будемо використовувати недороге альтернативне паливо, що валяється під нашими ногами?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top