Вівторок, 23 квітня 2024
Кримінал

Розбійний напад на іноземця стався у Світловодському районі

Розбійний напад на іноземця стався у Світловодському районі
Пригода сталася вночі 26 січня на одному з віддалених від міста відрізків автотраси. Зловмисниками виявилися мешканці Світловодського району. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


52-річний потерпілий перетинав територію області транзитом, кермуючи вантажним автомобілем ДАФ, повз територію Світловодського району. На слизькій ділянці, де дорога йшла "на підйом", чоловік зрозумів, що може не впоратися з керуванням, а тому вирішив зупинитися на узбіччі, дочекатися ранку і вже потім продовжити шлях.

Близько 4-ї години ранку до кабіни вантажівки постукали невідомі особи. Відчинивши дверцята, водій відразу отримав кілька ляпасів, а потім незнайомці дістали ножа та почали погрожувати розправою своїй жертві. Не маючи сумнівів у намірах нападників, потерпілий виконав їх вимоги, віддавши усі цінні речі, які мав при собі: 600 гривень, автореєстратор та два мобільних телефони.

Пересвідчившись, що відібрати вже немає чого, зловмисники зникли у невідомому напрямку. За деякий час водій вантажівки вийшов з салону, зупинив зустрічний автомобіль та попросив викликати на допомогу поліцейських.

"На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники взялися шукати осіб, які могли б бути причетними до скоєння кримінального правопорушення. Невдовзі підозрюваних було встановлено. Ними виявилися двоє непрацюючих громадян, 21 та 34 років. В одного з них за місцем мешкання правоохоронці виявили речові докази: мобільні телефони та автореєстратор. Готівку зловмисники встигли витратити на власні потреби", - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України "Розбій". За скоєне обом підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top