П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

До уваги громадян, які перебувають у черзі на отримання житла!

Час поновити свої дані у відділі з питань житла та ОСББ — повідомляє міська влада через газету "Світловодськ вечірній" і погрожує зняттям з обліку тих громадян, хто не надасть необхідні документи до 31 грудня. Ця процедура розпочалася ще 1 жовтня 2015 року.


Відповідно до вимог чинного житлового законодавства, виконавчий комітет Світловодської міської ради, щорічно з 1 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян, що перебувають у черзі на отримання житла, під час якої перевіряються їх облікові дані. Оновлені списки вивішуються на спеціально обладнаних стендах. В разі не поновлення документів, особи знімаються з квартирного обліку.

Просимо громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання, надати до відділу з питань житла та ОСББ виконавчого комітету Світловодської міської ради за адресою: м. Світловодськ, вул. Леніна, 14, кім. 19 такі документи:
  1. Довідка з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію (форма № 3).
  2. Архівна довідка з КП "Світловодське міжміське бюро технічної інвентаризації" про наявність або відсутність приватного житла на всіх повнолітніх членів сім’ї.
  3. Довідка з місця роботи про перебування на квартирному обліку (для громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем роботи).
  4. Копії паспортних даних та ідентифікаційного коду на всіх повнолітніх членів сім’ї.
  5. Копія свідоцтва про народження та ідентифікаційного коду на неповнолітніх дітей.
  6. Копії пільгових документів при наявності.

Прийом громадян ведеться за адресою: виконавчий комітет Світловодської міської ради, вул. Леніна, 14, каб. №19 тел.: 2-44-18.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top