Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Ремонт автобусної зупинки Новина з фото

Ремонт автобусної зупинки
Впродовж багатьох років жителі нашого міста потерпали від того, що місцева автобусна зупинка по вулиці Молодогвардійській (район Табурище) знаходилася в аварійному стані.
^ Реклама ^

Люди скаржилися, що очікування автобуса пов’язане з незручностями і дискомфортом, та й просто ніде на нього чекати: захаращена і облуплена зупинка без даху та стін не рятувала ані від вітру, ані від дощу. Та й убогий зовнішній вигляд зупинки ніяк не прикрашав вулицю.

Та, нажаль, цим ніхто не переймався, аж поки за справу не взявся президент Федерації Силових видів спорту "Легіон" — Рахімбердієв Євген Іванович. Не шкодуючи ані часу, ані власних коштів, він відбудував зупинку.

Ремонт автобусної зупинки

Ремонт тривав декілька днів, над відновленням зупинки трудилося понад десять осіб. Спочатку розчистили прилеглу територію, що поросла деревами і "обросла" сміттям. Потім почались ремонтні роботи: заміна пошкоджених та встановлення відсутніх елементів конструкції. Зокрема були сконструйовані повністю нові стіни, облаштовані лавки для сидіння і головне - встановлено нову покрівлю. Сьогодні зупинку годі і впізнати — вона здатна захистити від поривів вітру, дощу чи снігопаду, люди не мерзнутимуть, очікуючи транспорт у негоду.

То ж давайте цінувати чужу працю та берегти цю невеличку споруду у гарному стані: не обмальовувати, не ламати, як це, на жаль, часто буває, щоб зберегти те, що вже маємо.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top