Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Обережно, піротехніка!

Обережно, піротехніка!
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят актуальності набуває питання придбання піротехнічних засобів та небезпека, пов’язана необережним поводженням з ними.
^ Реклама ^

Щоб не сумніватися в якості і безпеці, купувати піротехнічні засоби необхідно виключно у фірмових магазинах, а не на ринках, зупинках громадського транспорту або у сумнівних торговців.

Звертаємо увагу, щоб не травмувати ні себе, ні оточуючих, треба чітко дотримуватися інструкцій, якими повинні бути забезпечені всі піротехнічні вироби. Інструкція має бути українською мовою! В іншому разі – не купуйте. Це означає, що виріб – не сертифікований і користуватися ним небезпечно.

При купівлі піротехнічного виробу поцікавтесь у продавця наявністю сертифікату якості на товар, перевірте термін придатності та зверніть увагу на упаковку. Ні в якому разі не використовуйте піротехнічні вироби з дефектами: розірвані, зім’яті, підмочені, з тріщинами та іншими пошкодженнями корпусу або гніту.

Піротехнічні засоби повинні купуватись дорослими, діти можуть користуватися ними тільки під наглядом батьків.

Пам’ятайте, горючі речовини та порох, які входять до складу піротехнічних виробів, дуже небезпечні. При необережному поводженні з ними або неправильному зберіганні вони легко розгоряються, що може призвести до пожежі.

ПАМ'ЯТАЙТЕ: НЕАКУРАТНЕ ПОВОДЖЕННЯ З ПІРОТЕХНІЧНИМИ ЗАСОБАМИ МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО ПОЖЕЖІ АБО ЗАВДАТИ ШКОДИ ЗДОРОВ'Ю!

Олександр Наумчик,
начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top