Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Обережно, містом гуляють вбивці! (ДОПОВНЕНО)

"Минулого тижня вбили сторожа новобудови (кажуть, "АТБ") по вулиці Комсомольській. У п’ятницю загиблого поховали, а вбивці вільно гуляють містом" - таку новину повідомив нам читач.
^ Реклама ^

Ми звернулися за коментарем до Світловодської поліції. Ось що нам повідомили:

"4 листопада 2015 року о 21:05 медсестра ЦРЛ повідомила чергову частину про те, що до реанімаційного відділення доставлено чоловіка, 1961 року народження з численними травмами, забиттями, зламаними ребрами, непритомного. О 21:20 чоловік помер.

Оперативно-слідча група виявила двох молодиків, 1982 та 1985 року народження, які, ймовірно, скоїли цей злочин. Їм оголошено про підозру у кримінальному правопорушенні за ст. 121, ч.2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Справу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство."


Ймовірні вбивці дійсно гуляють на свободі.

***
Сьогодні, 13 листопада, начальник Світловодського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Андрій Гулий повідомив наше видання про те, що двох підозрюваних у кримінальному правопорушенні за ст. 121, ч.2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, затримано.

Щодо інших учасників злочину, начальник відділу поліції запевнив, що слідство триває, правоохоронці в усьому розберуться.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top