П’ятниця, 29 березня 2024
Освіта

«Інтелектуальний марафон» відбувся у Світловодську Новина з фото

«Інтелектуальний марафон» відбувся у Світловодську
Вже вкотре в нашому місті, цього разу 20 жовтня, проводився І етап обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2015-2016 навчального року.


Мета заходу – створення кращих умов для інтелектуального та духовного розвитку учнівської молоді, реалізації творчого потенціалу школярів, зацікавленість їх в самореалізації, самовдосконаленню. Адже всі знають, що знання за плечима не носити. Сучасний молодий громадянин України повинен бути всебічно розвинутою особистістю і його інтелект та знання відіграють в цьому чи не головну роль.

Організаторами "Інтелектуального марафону" були Центр військово-патріотичного виховання (директор Сіромаха А.О.) та Центр дитячої та юнацької творчості (директор Шабалін В.Ф.), який проходив у вигляді відомої всім гри "Що?" "Де?" "Коли?".

Суворе, але доброзичливе, а в даному випадку і гарне (з представниць тільки "слабої" статі) журі складали: представник управління освіти Світловодського міськвиконкому – методист позашкільних закладів Козлова М.В. та представник управління юстиції Горобець А.О., представник міського відділу міліції – капітан Пашагор’єва Я.Ю. та директор Станції юних натуралістів – Меркун Н.І.

Питання, підготовлені ерудитами ЦВПВ під керівництвом Сіромахи А.О., були націлені на перевірку знань, логічного мислення, кмітливість та колективну роботу юних знавців.

Протягом більше як години часу, команди шкіл міста в запеклій боротьбі, змінювали один одного в лідерах та врешті решт визначилась трійка переможців.

Після додаткового раунду стало відомо: І місце – знавці ЗШ №2, ІІ місце – НВК №4, ІІІ місце – ЗШ №10.

Музикальні номери були підготовлені талановитими дітьми під керівництвом вихователів ЦДЮТ, що дало можливість відпочивати знавцям між раундами.

Кожна команда, за участь в "Інтелектуальному марафоні", отримала грамоти, а переможці ще й пам’ятні призи.

Великий інтерес, з яким діти приймали участь в інтелектуальній грі, їх зацікавленість, ерудованість, прагнення до перемоги свідчить про те, що такі заходи потрібні для розвитку підростаючої особистості.

Побажаємо їм достойної участі у ІІ етапі обласного інтелектуального марафону.
«Інтелектуальний марафон» відбувся у Світловодську
«Інтелектуальний марафон» відбувся у Світловодську
«Інтелектуальний марафон» відбувся у Світловодську


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top