Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Нам пишуть

Про мобілізаційні хвилі задля нашої перемоги і не тільки…

Про мобілізаційні хвилі задля нашої перемоги і не тільки…
Як відомо, у серпні поточного року закінчилась чергова хвиля мобілізації – шоста за ліком. І хоча про наступну, сьому, офіційно не оголошено, варто припустити, що вона не забариться. Не виключено – наступного тижня. Оскільки я, Сокуренко Роман Романович, 1997 р.н. є призовником, прошу вас розмістити мою статтю на сайті.
^ Реклама ^

Основна причина, подейкують військовики кулуарно, у незадовільному виконанні шостої мобілізаційної хвилі, яка ледве перетнула 50%. А значить, попри відносне затишшя на сході України, ці "хвилі" триватимуть допоки не буде виконано план щодо повного укомплектування Збройних Сил України.

Але тут, як в Україні в цілому, так і Світловодську зокрема, виникає один нюанс у вигляді виборів до органів місцевого самоврядування. Тобто, з одного боку – треба доукомплектовувати військо, а з іншого – і електорат втрачати через призов не хочеться. І без того чимало чоловіків вже мобілізовано і така ж ймовірна кількість перебуває у "бігах" від мобілізації.

Саме для цієї (другої) категорії готуються такі законодавчо-кримінальні "новації", як посилення відповідальності за ухиляння від призову та впровадження більш жорсткого пропускного режиму на українському державному кордоні. Коротше кажучи, втекти за межі країни стане набагато важче, а для тих, хто вже втекли, повернення додому стане можливим тільки через "відсидку" за ухиляння від призову…

Тож, не варто так себе знеславлювати, кажуть наші ратники, особливо, коли Вітчизна у небезпеці. І щоб не воювати з москалями на вулицях свого міста, заховавши своїх жінок і дітей від ворожих "Градів" у підвалі свого зруйнованого будинку, набагато краще тримати ворога там, де його вже зупинили та погнати геть з української землі аж до самого московського Кремля.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top