П’ятниця, 19 квітня 2024
Місцеві вибори 2015 Наші вітання

Шановні земляки! Дорогі світловодчани і власівчани!

Шановні земляки! Дорогі світловодчани і власівчани!
Щиро вітаю Вас із особливим для нашої країни святом – Днем українського козацтва та Днем захисника Вітчизни, який, відповідно до Указу Президента, ми вперше у цьому році відзначаємо 14 жовтня, у день великого християнського свята — Покрови Пресвятої Богородиці.


Цей день є символічним, адже, скидаючи тягар радянських свят, сьогодні українці започатковують свої нові святкування, які не суперечать історії рідної країни.

Впродовж багатьох століть цей день був пов'язаний із боротьбою українського народу за свою свободу. Зі зброєю в руках волелюбні козаки боронили свою Вітчизну та віру, вважаючи Божу Матір своєю заступницею.

Ще від часів сивої Козаччини, через лихоліття визвольних змагань початку ХХ століття і Другої світової війни, Пресвята Богородиця була надійним оберегом українського воїнства. От і сьогодні, як данина історичній справедливості, цей День відзначається і нинішніми оборонцями рідної землі.

У цей світлий святковий день я бажаю всім світловодчанам і власівчанам міцного здоров'я, усіляких гараздів, а головне — миру і злагоди на нашій землі, віри у світле майбутнє нашої країни та наснаги у відродженні кращих національних традицій.

Слава Україні, дорогі наші захисники Вітчизни!

З повагою,
Геннадій Френкель,
кандидат на посаду міського голови.

Партнери:


Top