Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Спорт

Василь Мороз: "Багато зроблено, але не все закінчено!" Новина з фото

Василь Мороз: "Багато зроблено, але не все закінчено!"

Звіт депутата міської ради 6-го скликання Мороз Василя Івановича за 2010-2015 роки.
^ Реклама ^

За весь цей період, моя депутатська робота була спрямована на виконання моєї програми.

Робота в постійних депутатських комісіях, засіданнях сесій, вирішування депутатських запитів, організаційні та соціальні питання, адже дуже багато людей потребує допомоги.

Як депутат вирішив питання виділення коштів на капітальний ремонт доріг по вул. Б. Хмельницького та вул. Бойко, заміну вікон у басейні та великій залі МСК ім. А. Тузовського, капремонт даху та заміну вікон у КДЮСШ №1.

На протязі моєї депутатської каденції, були вирішені питання освітлення двору по вул. Павлова 8, підтоплення будинку по вул. Бойко 2а, біля магазину "Маркетопт".

Облаштував спортивний майданчик у дворі будинку по вул. Бойко 2а, сприяв встановленню дитячого майданчика вул. пров. Нагірний 3, Павлова 18, встановив пісочниці для дітлахів по вул. Гоголя 1, Леніна 16, Леніна 20, Леніна 48. Відремонтував баскетбольні щити у школах №3, 4 та №5.

Після звернення мешканців міста та моїх виборців, встановлені лавочки біля Світловодського центру зайнятості та вул. Павлова 8, Леніна 16.

Надавав консультації мешканцям будинку по вул. Бойко 25, що до встановлення індивідуального опалення та вирішив питання підтікання даху у квартирі №106.

Ставши депутатом, я продовжував проводити вже традиційні змагання "Тато мама і я спортивна сім’я" серед інвалідів, організовував тематичні вечори до Дня ветерана та людей похилого віку. Надавав спонсорську допомогу в забезпеченні транспортних перевезень людей з обмеженими фізичними можливостями, а на День медичного працівника терапевтичному відділенню подарував інвалідний візок.

Як волонтер допомагаю обездоленим дітям, яких покинули батьки, зокрема дітям, які знаходяться у кімнаті малюка при пологовому будинку Світловодської ЦРЛ. Доставив необхідні речи, дитяче харчування, ліки.

Як донор, неодноразово безоплатно здавав кров, яка була потрібна для врятування людського життя.

За моєї підтримки Сергій Михайленко, інвалід 1-ї, групи встановив два рекорди України пропливши на відкритій воді 3000 м та 5100 м.

Приємною гордістю вважаю те, що в селищі Власівка, біля будинку культури, вдалося встановити "Серце любові" - своєрідний знак для закоханих.

Хочу висловити подяку своїм виборцям. І сподіваюся на підтримку під час виборів 25 жовтня 2015 року. Так як залишилося ще багато недороблених справ.

^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top