П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Добрі справи

Команда Валентина Козярчука подарувала спортсменам сучасне спортивне обладнання Новина з фото

Команда Валентина Козярчука подарувала спортсменам сучасне спортивне обладнання
Урочисто і по-справжньому святково відзначили відкриття нової спортивної зали у Світловодську. Вітання з нагоди цієї події спортсмени приймали від команди Валентина Козярчука. Особисто присутній на святі Валентин Валентинович підкреслив особливо важливу роль спорту для збереження здоров’я нації.
^ Реклама ^

Розуміючи ті проблеми, які наразі існують в спортивній галузі міста, він зокрема зазначив:

"Я і мої однодумці будемо робити все, аби світловодські спортсмени відчули позитивні зміни. І в першу чергу — це покращення матеріально-технічної бази спортивних закладів.

Дивлячись в обличчя юнаків, які обрали для себе здоровий спосіб життя, я дуже щасливий сьогодні бачити їх посмішки. Я сам яхтсмен і розумію, наскільки важливо, аби світловодці мали місце, де вони будуть відпочивати, займатися спортом та фізкультурою, адже немає нічого ціннішого для людини, ніж здоров’я".


Аби внести свою лепту в благородну справу підтримки спортсменів вже сьогодні команда Валентина Козярчука подарувала Федерації силових видів спорту "Легіон" якісні та надійні спортивні мати.

Тренери задоволені — вони виготовлені з безпечного, високоміцного матеріалу, здатні відштовхувати вологу та пил. Мати не піддаються продавлюванню та деформаціям. А взагалі цей подарунок від команди Валентина Козярчука - запорука безпеки, адже обов’язково захистять під час падіння та зможуть запобігти травмуванню. В спорті це питання надзвичайно важливе.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top