Субота, 20 квітня 2024
Кримінал

У Світловодську викрито любителя коноплі

У Світловодську викрито любителя коноплі
Правоохоронцями викрито чоловіка, який незаконно зберігав наркотичну речовину, схожу на коноплю. Зловмисником виявився раніше судимий за аналогічний злочин молодик. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що на одній з вулиць перебуває підозріла особа, у якої знаходиться речовина рослинного походження у подрібненому стані.

Приїхавши на місце події, правоохоронці встановили 21-річного молодика, у якого під час огляду було виявлено поліетиленовий пакет з речовиною темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на "канабіс" (конопля) вагою 12 грам.

Як пояснив останній, прогулюючись біля лісосмуги, він помітив рослину схожу на коноплю, яка на той момент була вже сухою. Зловмисник зірвав рослину, подрібнив та вирішив зварити для риболовлі.

За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років, — повідомив начальник Світловодського МВ Вячеслав Лавренюк.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top