Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

З повагою до будівельника Новина з фото

З повагою до  будівельника
Напередодні Дня будівельника депутат міської ради, голова громадської організації "Наше місто" Костянти Каспров відвідав Ганну Семенівну Чорномор, яка 55 років з 78 віддала будівництву Світловодська.
^ Реклама ^

Зворушлива і дуже хвилююча зустріч ветерана праці з молодим політиком відбулася 7 серпня вдома у Ганни Семенівни. Нажаль, активна жінка не виходе з квартири понад 3 місяці через перелом шийки стегна. Як же вона була рада зустрічі!

Костянтин Каспров щиро привітав жінку з професійним святом, висловив повагу до всіх будівельників НАШОГО міста:

"Так багато доброго для нащадків не зробило жодне з поколінь жителів Світловодська. Я пишаюся, тим, що маю змогу говорити з вами, обмінюватися думками і хоч чимось допомогти…"


Ганна Семенівна з великим задоволенням розповіла гостям про те, як 20-річною дівчиною приїхала на будівництво Кременчуцької ГЕС, як познайомилися з майбутнім чоловіком, як народився її єдиний син Анатолій — підтримка і опора на схилі літ.

Багато цікавого і корисного почув Костянтин Каспров від досвідченого депутата — Ганна Чорномор чотири скликання обиралася депутатом міської ради, була і депутатом обласної ради. Має чимало нагород, зокрема, орден "Знак пошани". Але найбільшим скарбом вважає людей, які з нею працювали. Шкода, що багатьох вже немає, а ті, хто є, не приходять. А так хотілося б зустрітися, поговорити…

"Добре Вас розумію, — сказав Костянтин Каспров. — Наша громадська організація підтримує не тільки дітей, яким ми прагнемо прищепити любов до спорту і здорового способу життя, а і людей старшого покоління. Клуб "Серця назустріч" радо відкриє і для Вас свої двері, спілкування буде стільки, скільки Ваша душа забажає. Тож скорішого Вам одужання!"


Ганна Семенівна вже робить перші кроки до вікна, тож все цілком можливо.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top