Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

«Футбольна фортуна посміхнулась нам знову…» Новина з фото

«Футбольна фортуна посміхнулась нам знову…»
Протягом місяця, на міському стадіоні, проходив Чемпіонат міста Світловодська з футболу серед команд КФК.


У змаганнях приймали участь 6 місцевих команд: "Металург-Квест", "ГЕС", "Горгаз", "Спарта", "Урожай". Серед найсильніших стала команда юних футболістів Центру військово-патріотичного виховання "Чайка", керівник і тренер – Бричко Анатолій Леонтійович. Наші спортсмени гідно та достойно зайняли почесне І місце в довготривалій боротьбі. Адже змагання проводились в два круги і за 10 ігор потрібно було проявити неабиякий характер, наполегливість, витривалість, волю до перемоги.

Одразу, після Чемпіонату, був проведений Кубок міста Світловодська серед команд КФК. І тут, також, юна команда "ЦВПВ Чайка" здобула І призове місце.

Команда була нагороджена кубками та медалями.

На думку тренера команди, Анатолія Леонтійовича, справжніми показниками роботи кожного педагога є гарні результати їх вихованців. Впродовж всіх ігор найкращими гравцями були: Катков В’ячеслав, Коваленко Владислав, Терещенко Леон, Фомін Станіслав, Шаповал Олексій, Баришніков Ілля, Кєрєкєша Андрій, Мокусієнко Євген, Зубов Єгор та Богданов Валерій.

Вітаємо команду і тренера з почесним призовим місцем – бажаємо посмішок та доброзичливості футбольної Фортуни. А також, адміністрація ЦВПВ висловлює щиру подяку Терещенко Валерію за підтримку у даних змаганнях нашої команди.
«Футбольна фортуна посміхнулась нам знову…»
«Футбольна фортуна посміхнулась нам знову…»

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top