Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Крадія мопедів було встановлено по гарячих слідах світловодськими правоохоронцями

Крадія мопедів було встановлено по гарячих слідах світловодськими правоохоронцями
Ним виявився неодноразово судимий мешканець міста Олександрії, який в пошуках легкої здобичі приїхав до Світловодського району, але замість прибутку йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
^ Реклама ^

Так, 20 червня 2015 року до чергової частини міськвідділу міліції звернулася мешканка району, яка повідомила, що в денний час невідома особа незаконно заволоділа належним їй мопедом "Honda Dio", чорного кольору, який вона залишила без нагляду, біля поштового відділення в селі Велика Андрусівка Світловодського району.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцями було вилучено відеозапис із камери спостереження, яка розміщена на житловому будинку, поблизу пошти та опитано свідків. Було складено детальний опис зловмисника, за яким правоохоронцями було встановлено, що злочин скоїв 42-річний, неодноразово судимий, не працюючий мешканець міста Олександрія, який приїхав до своїх знайомих. Мопед зловмисник продав, отримані кошти витратив на власні потреби.

Дії чоловіка кваліфіковані слідчим за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років, — повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top