П’ятниця, 10 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Читаємо! Граємо! Відпочиваємо! Новина з фото

Читаємо! Граємо! Відпочиваємо!
Для дітей, що відпочивають в таборі відпочинку "Ластівка" при ЗШ №5, в приміщенні бібліотеки-філії №3 проводиться багато цікавих та корисних заходів.
^ Реклама ^

Найкраще збуджують дитячу увагу та зацікавленість такі заходи, в яких вони самі беруть активну участь – рухливі ігри, інтелектуальні конкурси, вікторини. Тому вся робота в літній період пройнята елементами гри. Діти із задоволенням вживаються в образи літературних героїв, відгадують загадки, відповідають на питання вікторин, стають учасниками літературних конкурсів.

Тож, цікавими і пізнавальними для дітей були ігри "Розгадай кросворд здоров’я", "В гості до літа", вікторина "Формула здоров'я" розвиваючими та корисними – гра з картками "Бібліографічне доміно", вікторинка-плутанинка "З якої ми казки?", гра-пантоміма "В країну Фантазію – по середах".

Всі заходи проходили за найактивнішої участі дітлахів: кожний намагався показати свою ерудицію, акторські здібності, почуття гумору, що і продемонструвала театралізована сценка "Баба Яга та Кощій – охоронці". Листочки з корисними звичками, які діти відібрали, допомогли зазеленіти "Дереву здоров’я" в нашій бібліотеці. Свої художні здібності діти продемонстрували під час конкурсу малюнка "Прикрась бібліотеку".

Особливо жваво та весело проходили пізнавальна вікторина "Корисно –шкідливо", гра на увагу "Чарівне слово" з елементами спортивних вправ на зеленому майданчику біля бібліотеки.

Завітайте до бібліотеки і ви отримаєте задоволення та гарний настрій. Будемо раді бачити усіх бажаючих! У бібліотеці можна робити все: читати, малювати, спілкуватися через Інтернет, грати в ігри і гарно проводити свій час.
Читаємо! Граємо! Відпочиваємо!
Читаємо! Граємо! Відпочиваємо!
Читаємо! Граємо! Відпочиваємо!
Читаємо! Граємо! Відпочиваємо!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top