Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Світловодські правоохоронці затримали грабіжника, який зривав золоті ланцюжки з жінок

Світловодські правоохоронці затримали грабіжника, який зривав золоті ланцюжки з жінок
В травні 2015 року в районі "Площі" м. Світловодська почав орудувати грабіжник, який вибирав свою жертву серед жінок з золотими прикрасами та, які прогулювалися з малолітніми дітьми.
^ Реклама ^

Молодий чоловік, запримітивши жертву, підбігав до неї ззаду, та шляхом ривка, зривав з шиї золотий ланцюжок, після чого скривався в невідомому напрямку. Жінки, яким не пощастило "зустрітися" зі злочинцем не могли його наздогнати, так як були з дітьми.

Так, 24 травня 2015 року до чергової частини Світловодського МВ звернулася місцева мешканка про те, що біля будинку 45 по вулиці Леніна, невідомий чоловік відкрито заволодів її золотим ланцюжком вагою близько 10 грамів. Наступного дня до міськвідділу знову надійшло повідомлення від іншої мешканки про те, що по вулиці Приморській біля будинку 10, до неї ззаду підбігла невідома особа та зірвала з її шиї золотий ланцюжок вагою близько 15 грамів. Ще одне аналогічне звернення надійшло через декілька діб.

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку був встановлений 25-річний, раніше неодноразово судимий мешканець м.Кременчука. Зловмисник, зірвані ланцюжки, здавав до ломбарду, отримані кошти витрачав на власні потреби.

На даний момент чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід — тримання під вартою, — повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Зловмисника перевіряється на причетність до аналогічних злочинів.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top