Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

У школах міста пролунав останній дзвоник Новина з фото

У школах міста пролунав останній дзвоник
29 травня у Світловодську відзначили свято Останнього дзвоника. Як завжди, цього дня в школах міста відбулися урочисті лінійки, панував святковий настрій, лунали слова щирих привітань, нагороджували найздібніших учнів, говорили напутні слова випускникам.
^ Реклама ^

Для більшості школярів вже стартували літні канікули, а для випускників розпочалася підготовка до вступу у вищі навчальні заклади. Цього року шкільний дзвоник востаннє пролунав для 204 учнів одинадцятих класів. За відмінне навчання вісім випускників отримали золоті медалі, 7 – срібні. Попереду у них ще зовнішнє незалежне оцінювання. Дев’ять класів закінчили майже 400 учнів, з низ 17 претендують на отримання свідоцтва з відзнакою.

Закінчення навчального року ще й чудова нагода висловити слова подяки людям, які підтримували заклади освіти. Під час урочистостей за допомогу та розуміння грамотами управління освіти Світловодського міськвиконкому нагородили багатьох меценатів, зокрема й Михайла Литвиненка, директора заводу ДП "Залізобетонних виробів", депутата міської ради.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top