Четвер, 28 березня 2024
Спорт

Світловодські баскетболісти достойно виступили на Всеукраїнському турнірі в м. Лозова Новина з фото

Світловодські баскетболісти достойно виступили на Всеукраїнському турнірі в м. Лозова
З 15 по 17 травня у м. Лозова Харківської області відбувся Всеукраїнський турнір з баскетболу на призи мера міста, на якому побували й вихованці КДЮСШ №1 (директор Ірина Мусієнко). Повернувшись додому, тренер нашої команди Володимир Лисак поділився своїми враженнями від участі у змаганнях.


За словами Володимира Лисака, турнір пройшов на найвищому рівні, його організацією займався особисто міський голова Сергій Степанов, який є майстром спорту з баскетболу і засновником місцевого БК "Восток", організатори придбали навіть спеціальне табло за 35 тисяч гривень. До участі у змаганнях запросили команди з Маріуполя, Полтави, Харкова, Краматорська, Дружківки та Світловодська. До речі, наша спортивна школа була одна в числі престижних клубів.

Під час урочистого відкриття турніру, на якому були присутні і мер міста, і депутати проводилися й різноманітні конкурси. Переможцем в одному з них став наш земляк Ярослав Гончаренко. Упродовж хвилини він забив максимальну кількість (13) штрафних кидків.

Турнір проходив по коловій системі, упродовж трьох днів наша команда зіграла 6 ігор. З перших п’яти світловодські баскетболісти вийшли переможцями, стільки ж перемог здобув й БК "Восток", потім обидві команди зустрілися у фіналі.

"У запеклій боротьбі, ми поступилися господарям поля 7 очками, зустріч закінчилася з рахунком 46:39. Гра була достойна, але будь-які наші ініціативи та спроби збільшити рахунок, присікалися культурними суддівськими свистками, — розповів Володимир Лисак. — Цього разу ми поїхали не найсильнішим складом (трьох лідерів залишили вдома). Я дав можливість спортсменам 2001-2002 років народження, це — гравці основного складу, які наступного року братимуть участь у чемпіонаті України — отримати додаткову практику та проявити свої лідерські якості. В цілому я задоволений грою своєї команди. До речі, нашого баскетболіста Андрія Пілюгіна визнали кращим гравцем турніру, це при тому, що він займається баскетболом лише 2 роки, але він дуже талановитий і вже демонструє неабиякі здібності".


Додому світловодські баскетболісти повернулися з дипломами, медалями, кубком та подарунками. Тренер нашої команди, батьки та юні спортсмени дякують незмінному спонсору Віктору Королю, власнику торгівельної мережі "Королівський смак", завдяки якому діти мали можливість поїхати на змагання.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top