Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Парад талантів школи мистецтв Новина з фото

Парад талантів школи мистецтв
Останні дні навчального року для учнів школи мистецтв були сповнені новими творчими досягненнями. Після перемог на обласному рівні, наші учні вирішили випробувати свої сили на інших професійних сценах.
^ Реклама ^

Цілим "парадом талантів" завершилися їхні поїздки до м. Дніпропетровська на Міжнародні конкурси "Золотий зорепад" та "Парад талантів".

Міжнародний конкурс вокальної та інструментальної майстерності "Парад талантів" проходив з 24 по 22 квітня. Його переможцями стали учні класу фортепіано: Вартік Софія – Диплом І ступеня (викладач Авраменко Л.М.), Шарига Анна – Диплом ІІ ступеня (викладач Чекаленко І.О.), Боровський Всеволод – Диплом І ступеня (викладач Медведєва О.О.), Слободяник Марк – Диплом ІІ ступеня (викладач Котляревська В.І.).

Вдалими виступами для наших учнів завершився і Міжнародний фестиваль-конкурс музики і академічного вокалу "Золотий зорепад", який проходив з 1 по 3 травня. Дипломантами цього конкурсу стали юні дебютанти, які вперше випробували свої сили в творчих змаганнях Михайленко Іванна – клас фортепіано (викладач Темнова І.В.) та Лещенко Саша – клас акордеону (викладач Літвінова Е.М.). Яскраву перемогу здобули і більш досвідчені конкурсанти – учні класу фортепіано, за плечима яких неодноразові перемоги в обласних та міжнародних конкурсах - Шинкаренко Дмитро – Диплом І ступеня (викладач Жежель І.Й.), Слободяник Марк – Диплом ІІІ ступеня (викладач Котляревська В.І.), Боровський Всеволод - Диплом І ступеня (викладач Медведєва О.О.). Вітаємо наших юних музикантів, їх викладачів та батьків!Бажаємо завжди досягати бажаних результатів, ніколи не зупинятися на досягнутому і рухатися вперед до нових перемог!

Парад талантів школи мистецтв

Ірина Темнова, директор дитячої школи мистецтв


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top