Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Кримінал

Труп жінки знайдено на пустирі у селищі Власівка – Злочин розкрито (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

Труп жінки знайдено на пустирі у селищі Власівка  – Злочин розкрито (ДОПОВНЕНО)
Труп жінки знайшли вчора, 15 травня 2015 року поблизу селищного кладовища. Надзвичайна пригода миттєво обросла чутками. Розповідають, що вбивця тягнув волоком тіло понад кілометр, залишаючи характерні сліди на дорозі…


Прокоментувати подію ми попросили начальника міськвідділу внутрішніх справ Дмитра Ткачонка.

Правоохоронець розповів нашому виданню, що вбита жінка, 1957 року народження, не мала постійного місця проживання, хоча колись мала квартиру у селищі, але продала. Останнім часом мешкала у друзів на вулиці Лівобережній разом з дорослим сином. Вела асоціальний спосіб життя, зловживала алкоголем.

Вбивство сталося 15 травня о 7:40. Є інформація про те, що близько 23:30 14 травня вона рухалася разом з невідомим чоловіком по вулиці Молодіжній у напрямку місця вбивства, була у нетверезому стані, він її буквально тягнув.

Під час огляду жінки судмедекспертом встановлено факт удушення, наявні синці на шиї.

Тривають активні оперативно-розшукові заходи.

***
Вчора, 16 травня, у другій половині дня Світловодські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 58-річної жінки.

Активні оперативні-розшукові дії працівників Світловодського МВ МВС України в Кіровоградській області дали свій результат. Протягом доби правоохоронцям вдалося розшукати вбивцю. Ним виявився молодик, 1993 року народження, уродженець села Микільське, мешканець селища Власівка. Він нещодавно повернувся з місць позбавлення волі і тимчасово працював на одному з підприємств Власівки.

"Затриманому оголошено про підозру. Суддя задовольнив клопотання слідчого і процесуального прокурора і обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Слідчі дії продовжуються." – повідомив нашому виданню начальник міськвідділу міліції Дмитро Ткачонок.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top