Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Небезпечні чотирилапі: 6-річну дівчинку покусала собака

Небезпечні чотирилапі: 6-річну дівчинку покусала собака
Мешканці міста б’ють на сполох – врятуйте нас і наших дітей від бродячих тварин!


Проблема безпритульних собак у місті існує давно, але останнім часом "чотирилапі друзі" стають більш агресивними і все частіше нападають на перехожих. Про останній жахливий випадок нам повідомила Людмила Говорухіна, яка звернулася до редакції "СВ" 27 березня.

"Вчора моя донька Марія з онукою Сонею близько 13:00 виходили з дитячого садочка №7, що по вулиці Ювілейна, 8. Поруч пробігала зграя собак, вони не гавкали, аж раптом, одна собака підбігла, вкусила дитину за ніжку і почала тягнути її. Дочка відігнала тварину, але тоді почали кидатися інші собаки, їх врятувало лише те, що поруч проходив чоловік, який допоміг і відігнав нападників. Перелякану дитину відвезли до травматолога, де обробили рану та направили до травматологічного відділення. Онучці призначили довгостроковий курс лікування тривалістю 90 днів", — розповіла Людмила Іванівна.


Це не поодинокий випадок агресії тварин. За словами Людмили Говорухіної, нещодавно собаки покусали дитинку з під’їзду, в якому живе її донька, а мешканка сусіднього будинку була змушена припинити годувати немовля, бо вона також постраждала від бродячих собак і їй призначили лікування. Напередодні нового року тварини покусали жінку, яка йшла на прийом в стоматполіклініку. Зграї собак скупчуються біля турбази "Славутич", по вулиці Приморській, 56, в дворах по вулиці Ювілейній, не рідко вони бродять на територіях дитячих садочків.

"Ми вже звернулися на гарячу лінію в облдержадміністрацію, записалися на прийом до міського голови, можливо, будемо звертатися в Київ на телебачення. Ми хочемо, щоб були вжиті заходи, бо по місту стало небезпечно ходити!" — наголосила жінка.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top