Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Молоді світловодські педагоги презентували свій досвід

Щороку в перший місяць весни проводиться декада молодого вчителя, під час якої вчителі-початківці зустрічаються з досвідченими педагогами, майстрами педагогічної праці, аби здобути новий досвід та поділитися своїми напрацюваннями. У межах запланованих заходів 18 березня на базі ЗОШ №2 відбувся традиційний конкурс молодих вчителів.
^ Реклама ^

Як нам повідомила Неля Пилєнок, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки, цього року у конкурсі взяли участь сім вчителів загальноосвітніх шкіл, які презентували свою роботу за перший рік педагогічної діяльності. Вони розповіли про свої здобутки, а також роботу школи і, зокрема, власний досвід в напрямку патріотичного виховання дітей. Оскільки більшість педагогів – це творчі та багатогранні особистості, конкурсанти продемонстрували й улюблені захоплення, взявши участь у конкурсі "Світ моїх захоплень".

Найкращі з конкурсантів братимуть участь в обласних заходах, присвячених декаді молодого вчителя, які відбудуться з 26 по 28 березня, та поїдуть на 44-й зліт молодих вчителів.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top