Четвер, 18 квітня 2024
Події

Антикризову комісію створювала спілка промисловців. Мабуть, скоро вибори Новина з фото

Антикризову комісію створювала спілка промисловців. Мабуть, скоро вибори

Саме такий висновок зробили присутні із виступів на відкритих зборах представників Ради директорів Світловодського відділення Української спілки промисловців, підприємців та роботодавців, що відбулися 26 лютого у депутатській кімнаті міськвиконкому.


Хоч офіційно, як сказав президент цієї спілки Михайло Бур’янський, зібралися для того, щоб прийняти (і прийняли таки!) листи-звернення до голови УСППР Анатолія Кінаха, нардепа Олеся Довгого та створити міську "антикризову комісію". Наші директори всерйоз стурбовані нинішньою ситуацією в економіці України, повальним зупиненням і так ледь дихаючих підприємств та масовою ліквідацією суб’єктів малого і середнього бізнесу, тиску на них з боку податківців, який фактично не зменшується.

На жаль, Уряд зайнятий лише тим, щоб в когось щось позичити, тоді як на розвиток вітчизняного виробника "нуль" уваги. А досить чітко цю ситуацію доповнив генеральний директор заводу "Луч" Олександр Губарєв:

"Народ за останній час до того зубожів, що навіть якщо заводи і запрацюють, то в Україні нашу продукцію ніхто не купить, бо немає за що. Єдина перспектива "проштовхувати" її за кордон, що досить проблематично".

А щодо наступних місцевих виборів то майже всі виступаючі підкреслювали те, що міська влада існує сама по собі, підприємства самі по собі і громадськість теж сама по собі. Підтвердженням цього є те, що міський голова за 4 роки каденції жодного разу не знайшов часу побувати на засіданнях УСППР. Зосередившись на цьому, директори "не почули" слушну пропозицію голови обкому профспілки енергетиків Володимира Муляви щодо необхідності укладання Регіональної угоди між міською владою, профспілками та роботодавцями, цього так необхідного для всіх трудящих міського колдоговору.

Ну а нам, "пересічним", дана своєрідна "відмашка": готуєтесь до виборів мера. Що ж, будемо чекати, хто ж із претендентів на це крісло проявиться. Адже 6-7 місяців, що залишилися до виборів, це вже майже цейтнот.

Антикризову комісію створювала спілка промисловців. Мабуть, скоро вибори
Михайло Бур’янський

Антикризову комісію створювала спілка промисловців. Мабуть, скоро вибори

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top