Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Складні травми обох ніг отримав 13-річний підліток у Світловодську Новина з фото

Складні травми обох ніг отримав 13-річний підліток у Світловодську

Трагедія сталася 21 лютого ввечері в шахті ліфта будинку №3 по вулиці Калініна. Владислав Д., 2001 року народження застряг між 6 і 7 поверхом. Ноги хлопця затисло на рівні верхньої частини дверей.
^ Реклама ^

Співробітники державної пожежно-рятувальної частини №17 розповідають, що отримали повідомлення на "101" 21 лютого, близько 18-ої про те, що з ліфта дев’ятиповерхівки необхідно визволити хлопчика. Черговий караул виїхав на місце пригоди о 18:40. Як з’ясувалося, підліток опинився заблокованим не у самому ліфті, а на поверхні кабіни у ліфтовій шахті. Хлопець натискав на пульт і катався на кабіні ліфта та раптово застряг.

Рятувальники гідравлічними ножицями розкрили двері, а потім механік став поступово, по 10 см, опускати кабіну ліфта. Завдяки проведеній операції, кабіну вдалося успішно опустити та визволити хлопця о 19:30.

Постраждалого одразу госпіталізували до Центральної районної лікарні з тяжкими травмами обох ніг. Наразі він перебуває у травматологічному відділенні. Медики оцінюють його стан як важкий.

Співробітники міськвідділу міліції повідомили нашому виданню, що подію внесено до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань за ст. 166, ч.1 Кримінального Кодексу України "Злісне невиконання обовязків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування, що спричинило тяжкі наслідки". Стаття тягне за собою обмеження волі на строк від двох до пяти років або позбавленням волі на той самий строк.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top