Неділя, 08 вересня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Як справитися з психологічною травмою війни, навчить Валентина Варфоломєєва

Як справитися з психологічною травмою війни, навчить Валентина Варфоломєєва

Перший семінар "Справитися з травмою війни..." — А-В-С психологічної допомоги потерпілим в зоні бойових дій та їх рідним відбувся 14 лютого у приміщенні міськвиконкому. Провела його для 11 слухачів Валентина Варфоломєєва — відомий практичний психолог, яка отримала знання зі згіданої теми на семінарах у Львові.
^ Реклама ^

Метою львівських семінарів була підготовка психологів-фахівців до виконання просвітницької функції у суспільстві, з очікуванням, що ці фахівці в ролі волонтерів сприятимуть поширенню відповідних знань та навичок у своїх регіонах. Перший семінар у Світловодську довів, що навчатися, а потім безкоштовно надавати допомогу психологічно травмованим людям, мають бажання не так багато людей. Напевне, значно цікавіше збирати гроші, речі, продукти харчування…

Хоча може бути, що не всі зрозуміли доцільність навчання. Однак, фахівці стверджують, що психологічну травму війни отримали всі мешканці України, а не тільки ті, хто брав участь у військових діях або жив у зоні АТО. Це значить, що дуже важливо кожному з нас ознайомитися з принципами першої психологічної допомоги, щоб допомогти собі і своїй родині.

Наступний семінар відбудеться у суботу, 21 лютого 2015 р. о 14:00 за адресою: вул. Леніна, 14, кімната №1. Нагадую, заняття безкоштовні.
  • Нравится
  • 0

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top