П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події Відео

20 лютого — День Героїв Небесної Сотні (ДОПОВНЕНО) Новина з відео

20 лютого — День Героїв Небесної Сотні (ДОПОВНЕНО)

"Герої не вмирають" — перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. Вони, як і інші працювали, виховували дітей, любили і раділи життю, але такими як усі вони точно не були. Це люди, для яких "справедливість", "свобода", "Україна" — не просто слова, це був сенс їхнього життя. За відданість ідеалам, заради кращого життя свого народу вони заплатили найбільшу ціну. Від нас пішли найкращі…
^ Реклама ^

Серед них і наш земляк Віктор Чміленко, який завжди прагнув справедливості, був відкритою і щирою людиною, небайдужою до майбутнього рідної землі. Активна громадянська позиція Віктора Івановича заслуговує на глибоку шану. Його імя та добрі справи завжди слугуватимуть взірцем для нас.

Почуття власної гідності і честі, вірність ідеї та принципам, любов до Батьківщини це той неписаний заповіт, який залишили кожному із нас Герої Небесної Сотні.



Сергій Кузьменко,
голова Кіровоградської обласної державної адміністрації


20 лютого о 16:00 на Центральній площі міста Світловодська відбудеться поминальна панахида за загиблими героями Небесної Сотні. Запрошуються всі небайдужі жителі міста!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top