П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

Світловодська служба зайнятості інформує: на обліку 1137 безробітних, а вакансій лише 21

У січні 2015 року на обліку в Світловодському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 1137 осіб безробітних. Із загальної чисельності безробітних жінки становили 57,2%, молодь у віці до 35 років 42,3%. До центру зайнятості протягом року надійшла інформація про 67 вільних робочих місць.


Станом на 01.02.2015 року в базі Світловодського міськрайонного центру зайнятості налічувалась 21 вакансія. Навантаження на одне вільне робоче місце становило 48 осіб.

Міськрайонний центр зайнятості продовжував в січні 2015 року реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення. Протягом звітного періоду центром зайнятості працевлаштовані 27 безробітних осіб, 3 безробітних отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю та започаткували власну справу як фізичні особи-підприємці.

Із чисельності працевлаштованих осіб, які мали статус безробітного, протягом січня 2015 року жінки становили 22 особи (81,5%), молодь у віці до 35 років 11 осіб (40,7%).

Для підвищення конкурентоздатності громадян на ринку праці та відповідно до потреб роботодавців у працівниках конкретних професій, охоплено професійним навчанням 22 особи.

Центр зайнятості продовжує роботу по видачі ваучерів громадянам віком старше 45 років для підтримки їх конкурентоспроможності шляхом перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності. Бажаючих одержати ваучер запрошуємо звернутися до центру зайнятості.

Значна увага центром зайнятості приділяється залученню безробітних громадян до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру. Так, протягом звітного періоду на цих роботах працювало 24 особи безробітних.

Таким чином, у січні 2015 року активними програмами сприяння зайнятості населення було охоплено 53 безробітних громадян.

Середній розмір допомоги по безробіттю у січні 2015 року становив 1091 грн.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top