П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Бійцям під Маріуполем потрібні кевларові каски, маскувальні сітки та легковий автомобіль

Чергове засідання координаційного центру з допомоги учасникам АТО та їх родинам відбулося 6 лютого. Цього разу на засіданні був присутній старший лейтенант, командир взводу Лев Кармірян, який повернувся на кілька днів у відпустку із зони бойових дій. Присутні поспілкувалися з учасником АТО, розпитали про життя у бойових умовах та потреби військового підрозділу.
^ Реклама ^

Лев Віленович (на його прохання ми не публікуємо фото), призваний добровольцем з 11 серпня, зараз він перебуває у складі окремої мотопіхотної бригади, що знаходиться під Маріуполем. Наш земляк повідомив на даний час його підрозділ цілком забезпечений одягом, продуктами харчування та медикаментами. Дуже активно їм допомагають волонтери, вони постійно приїжджають на передову і навіть під обстрілами розвантажують усе необхідне, але хотілося б щоб і рідне місто не забувало про своїх. Досить болючим є питання технічного забезпечення. Нещодавно їх бригада отримала чотири вантажівки, але для коригування вогню ще потрібен легковий автомобіль, можливо, УАЗ. Також є потреба в маскувальній сітці та кевларових касках.

"Зараз наші бійці воюють у таких касках, якими лише воду черпати", констатував військовий.

Вислухавши бійця, присутні розповіли вони роблять усе можливе, аби допомогти нашим землякам на сході. В зону АТО, з-поміж іншого, вже відправили два автомобіля, на які усі разом збирали кошти. Керівник студії танцю Лариса Москаленко сказала, що 28 лютого у Світловодську має відбутися нова масштабна благодійна акція з метою збору грошей для військових, яку вони готують разом із управлінням освіти та ЦДЮТ, тож, можливо, вдасться чимось допомогти і їх бригаді.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top