Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Події Відео

Прокуратуру Кіровоградської області очолив Анатолій Коваленко Новина з фото Новина з відео

Прокуратуру Кіровоградської області очолив Анатолій Коваленко

4 лютого, заступник Генерального прокурора України Олег Бачун представив колективу нового керівника старшого радника юстиції Анатолія Коваленка.
^ Реклама ^

Захід відбувся за участі керівництва органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних і судових структур, представників ЗМІ та громадськості.

Розпочинаючи свій виступ, Олег Бачун запросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання память Героїв, полеглих за Україну. Після чого ним було оголошено наказ Генерального прокурора України від 3 лютого, яким Анатолія Коваленка призначено прокурором Кіровоградської області.

В ході представлення Олег Бачун коротко зупинився на нагальних питаннях роботи наглядового відомства регіону та змінах в системі органів прокуратури в цілому.

"В області є позитивні напрацювання, зокрема боротьба з корупцією серед чиновників, при цьому потребують доведення до логічного завершення резонансні провадження, особливо по подіям місцевого Євромайдану. Законні рішення в судах по кожному такому провадженню доведуть суспільству ефективність вашої роботи", — підкреслив Олег Володимирович.

Прокуратуру Кіровоградської області очолив Анатолій Коваленко

Своєю чергою, присутні керівники органів влади та місцевого самоврядування привітали Анатолія Івановича з призначенням на посаду, побажавши йому гідно винести усі випробування на новому робочому місці.

Водночас прокурор області наголосив, що усвідомлює високу відповідальність керувати наглядовим відомством регіону у важкі часи. Він також окреслив пріоритети роботи прокуратури за його керівництва:

"Пріоритети прості, корисні для держави та зрозумілі для суспільства. У взаємодії з органами влади, місцевого самоврядування, правоохоронної системи та за обов’язкової участі громадськості вивести державу та рідну Кіровоградщину на новий європейський рівень".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top