Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Талановита молодь школи мистецтв Новина з фото

Участь у творчих змаганнях надає можливість кожній талановитій дитині проявити себе як особистість та отримати оцінку від журі не тільки на шкільному рівні, а й на обласних та Всеукраїнських фестивалях та конкурсах. Цей напрямок діяльність завжди є серед пріоритетів роботи школи мистецтв. Щороку наші учні доводять, що вони володіють високим рівнем майстерності та стають кращими серед учасників різних конкурсних змагань.
^ Реклама ^

В грудні місяці в Дніпропетровську проходив VII Відкритий Міжнародний фестиваль-конкурс музики і академічного вокалу "Золота ліра", який об‘єднав сотні музикантів з численних міст України. Учениця 2 класу фортепіано Чеховська Віра( Викладач Темнова І.В.) була відмічена журі серед кращих учнів. Вона отримала Диплом ІІ ступеню.

Щорічно, наприкінці січня, в Кіровограді проводиться обласний Фестиваль української академічної музики "Класік-проект", присвячений пам‘яті нашого видатного земляка, композитора Ю.С.Мейтуса. В цьому році 27 січня в рамках фестивалю були проведені Мейтусівські читання, в яких брали участь учні початкових мистецьких навчальних закладів області та студенти музичних училищ. Свій творчий проект представила і учениця Дитячої школи мистецтв - Бистрякова Катерина (Викладачі Татаренко О.М., Коваленко Н.Ю.). В категорії "Юніори музикознавства" вона посіла почесне ІІІ місце.

Учні художнього класу нашого учбового закладу відомі жителям міста, як активні учасники різноманітних міських мистецьких проектів та фестивалів. Окрім цього вони також щороку входять в число найкращих учнів на обласних та Всеукраїнських конкурсах. Нещодавно 28 січня в м. Кіровограді відбувся обласний тур Всеукраїнського конкурсу юних художників "Об‘єднаймося ж, брати мої". Робота Кушнір Валерії (Викладач Шевченко К.Г.), виконана в стилі "Батик", стала переможцем в номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво" та була направлена в м. Київ для участі у заключному турі, де, сподіваємося, вона також отримає достойне визнання.

Учні, батьки та викладачі ДШМ висловлюють щиру подяку Директору ПАТ Світловодського АТП 13507 Богдану Ю.І., який щороку надає спонсорську допомогу в організації поїздок на конкурси.

Ми пишаємося нашими талановитими учнями! Бажаємо їм подальших творчих досягнень та перемог! Переконані, що чим глибше в наше життя і в серця нашої молоді проникає мистецтво, тим більш потужною стає сила нашого підростаючого покоління.

Талановита молодь школи мистецтв
Бистрякова Катерина (викладачі Татаренко О.М., Коваленко Н.Ю.)

Талановита молодь школи мистецтв
Кушнір Валерія (викладач Шевченко К.Г.)

Талановита молодь школи мистецтв
Чеховська Віра ( викладач Темнова І.В.)

Заступник директора з навчальної роботи ДШМ
Тетяна Демиденко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top