Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада Відео

Сергій Кузьменко: «Лінія фронту знаходиться на кожному робочому місці!» Новина з фото Новина з відео

Сергій Кузьменко: «Лінія фронту знаходиться на кожному робочому місці!»

27 січня у малому залі Кіровоградської блдержадміністрації відбулася прес-конференція голови ОДА Сергія Кузьменка. Ключовою темою зустрічі з журналістами став обласний бюджет, який було затверджено сесією облради цього ж дня.
^ Реклама ^

У вступному слові керівник області поінформував присутніх про роботу штабу, який створено в Кіровограді для підтримки громадського порядку.

"Правоохоронні органи працюють у посиленому режимі не тому, що у нас проблеми, а для того щоб цих проблем не було… Ситуація в області під контролем", — підкреслив Сергій Кузьменко.

Далі голова ОДА коротко розповів про щойно затверджений бюджет області на 2015 рік. Головний фінансовий документ Кіровоградщини майже на 10% більше бюджету 2014 року, не зменшено фінансування жодного напрямку. Охорона здоров’я, освіта, культура, спорт будуть фінансуватися у повному обсязі. Збільшено видатки на харчування дітей в інтернатах та обласній дитячій лікарні.

Сергій Кузьменко: «Лінія фронту знаходиться на кожному робочому місці!»

Питання безпеки — під номером один у бюджеті. Закладено понад 5 млн. грн. на фінансування мобілізації, підтримку військових, як і у державному бюджеті це становить 5% від загальної суми коштів.

Значно збільшено фінансування охорона здоров’я. На початок ремонтних робіт обласної дитячої лікарні передбачено 5 млн. грн., на придбання обладнання для реанімації обласної лікарні також 5 млн. грн., на відремонтовану минулого року гемодіалізну залу виділено вдвічі більше грошей, ніж 2014 року 15 млн. грн. Тож нинішнього року 95 (проти 65 у 2014 році) хворих на ниркову недостатність зможуть отримувати безкоштовні процедури.

Кілька слів сказав Сергій Кузьменко стосовно кадрів. Важко працювати, коли 9 територій не мають керівників районів, він надав кадрові пропозиції президенту України, люди пройшли співбесіди, тож можна сподіватися, що кадрові питання будуть вирішені найближчим часом.

Сергій Кузьменко: «Лінія фронту знаходиться на кожному робочому місці!»

Обласна державна адміністрація також приділяє велику увагу допомозі військовим АТО, за що він подякував усім небайдужим людям. За зібрані кошти, зокрема, 26 січня відправлено вантажівку будівельних матеріалів вартістю 100 тис. грн. частково зруйнованому терористами Маріуполю.

Підсумовуючи сказане щодо бюджету області, голова ОДА підкреслив, що його необхідно наповнювати, а для цього економіка 2015 року має працювати стабільно це найважливіше завдання адміністрації.

"Лінія фронту знаходиться тут, на кожному робочому місці!" наголосив Сергій Кузьменко.




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top