П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Оперативники викрили зловмисника, який сім разів спустошував гаражі світловодців Новина з фото

Оперативники викрили зловмисника, який сім разів спустошував гаражі світловодців

Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець. Його увагу найчастіше привертали електроінструменти, колеса та інше обладнання. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
^ Реклама ^

З середини грудня 2014 року по січень місяць 2015 року до чергової частини Світловодського МВ, неодноразово, надходили повідомлення від місцевих мешканців про те, що невідома особа, проникнувши до їхніх гаражів, які знаходилися біля їх домоволодінь, скоювала крадіжки речей, а саме: велосипед, 4 колеса, болгарки, 2 бензопили, електронасос, вудочки, набір інструментів, ножиці для різки металу, будівельний степлер, навігатор та інше майно.

Завдяки копіткій праці оперативників сектору карного розшуку, було встановлено причетність раніше судимого 46-річного місцевого мешканця до цього злочину. Викрадені речі зловмисник зберігав в своєму гаражі. Дещо з них він продав на базарі невідомому чоловіку. Решту викрадених речей було вилучено правоохоронцями.

Його дії кваліфіковані слідчим за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років, — розповів начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top