Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

Легендарна особистість — Іван Карпович Маленченко відійшов у вічність… Новина з фото

Легендарна особистість — Іван Карпович Маленченко відійшов у вічність…

На 85-му році життя, 17 січня 2015 року помер Іван Карпович Маленченко — відомий на всю область голова колгоспу "Дніпро", депутат Світловодської районної ради кількох скликань, батько льотчика-космонавта Юрія Маленченка. У свідоцтві про смерть констатували причину: хронічна ішемічна хвороба серця.
^ Реклама ^

Прощалися з Іваном Карповичем у неділю, 18 січня в селі Павлівка Світловодського району. Відспівали покійного вдома з 12:00, панахіду відслужив місцевий священник, ієрей Олександр Храпко.

А на сільському кладовищі відбувся траурний мітинг. Зійшлося майже все село, для якого він так багато зробив… На останню зустріч з Маленченком прийшли колеги: Віктор Кушнір, Віталій Дронов, Сергій Алексенко, Роман Сачевський, Сергій Предоляк, Зінаїда Чернієнко; вчителі Павлівської школи на чолі з директором Петром Шевченком; представники влади: сільський голова Микола Панасенко, голова райради Олексій Шаповал, керуючий справами міськвиконкому Вадим Туманов, міський голова Юрій Котенко.

З далекої Америки на поховання свекра прилетіла невістка Катерина, син Юрій мав прибути лише ввечері.

Багато теплих слів було сказано, і як влучно підкреслив Олексій Шаповал, разом з Іваном Карповичем Маленченком відійшла у вічність ціла епоха в історії села…

Висловлюємо глибоке співчуття рідним покійного.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top