Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Авто

Чергова ДТП сталася у Світловодську — "Рафік" проти паркану Новина з фото

Чергова ДТП сталася у Світловодську — "Рафік" проти паркану

Сьогодні, 14 січня, близько 18:00 на вулиці Миру сталася чергова ДТП. Вже третя за день! Водій "Рафіка" (РАФ 2203) врізався в паркан приватного житлового будинку.
^ Реклама ^

Таку інформацію телефоном повідомив нам наш читач, а вже пізніше надіслав нам фото з місця ДТП та розповів про все, що бачив. З його слів нам стало відомо, що цього дня вулицю Миру перемінлива погода перетворила на справжню ковзанку. Проїхатися по ній було важко навіть на якісній шипованій зимовій гумі. Тому абсолютно не дивно, що "Рафік", на якому, як виявилось, стояла літня резина, розвернуло на 180 градусів і занесло "кормою" прямісінько у цегляний паркан одного з будинків. А ось те, що водій, знаючи, що його авто не готове до експлуатації у зимовий період, все ж таки виїхав на дорогу, викликає здивування.

Також наш читач повідомив, що винуватець цієї ДТП та його родич спробували домовитися з власницею будинку, паркан якого тепер доведеться частково відбудовувати, про те, що вони власноруч все відбудують і все відшкодують. Домовилися вони чи ні — вже їх особиста справа, а ось що з приводу цієї ДТП думають інспектори міського відділу ДАІ, які за викликом власниці будинку прибули на місце події, ми спробуємо дізнатися.

До речі, вже близько 19:00 вулицю Миру рясно посипали піщаною сумішшю комунальники міста. Цікаво, що заважало їм зробити це зранку по всьому місту? Можливо, тоді не сталося би цих ДТП: на Українській, на Калініна з травмованим чоловіком... і нещодавньої ДТП на Бойка, у яку потрапили одразу чотири автівки?

ЗА ТЕМОЮ: Андрій Волощук — т.в.о. начальника міського відділу ДАІ про вчорашні ДТП

Чергова ДТП сталася у Світловодську — "Рафік" проти паркану

Чергова ДТП сталася у Світловодську — "Рафік" проти паркану

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top