Субота, 20 квітня 2024
Події

Ольга Клименко з Кобзарівки Світловодського району — мати-героїня Новина з фото

Ольга Клименко з Кобзарівки Світловодського району — мати-героїня

2015 рік для Світловодщини розпочався багатьма приємними подіями, серед них вагоме місце в культурному розвитку району займає святковий концерт, присвячений Новорічним святам в селі Григорівка. В рамках концертної програми перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Орленко та начальник управління соціального захисту Ольга Лотфуліна вручили нагрудний орден матері-героїні Ользі Клименко.


Ольга Клименко разом з чоловіком Сергієм живуть майже двадцять років і за цей час пустили в світ шість прекрасних діточок. Найстаршій доньці Аліні вісімнадцять років, вона навчається в медичному коледжі за спеціалізацією фельдшера, Анатолію 17 років, він навчається в гімназії-інтернаті імені Короткова, їх молодші братики та сестричка школярі Григорівської школи I-III ступенів: Андрій 9 клас, Максим 7 клас, Анжела 4 клас, Віталій 2 клас.

Проживає дружна родина в селі Кобзарівка (Григорівська сільська рада) у звичайному сільському будиночку, в якому панують сімейне тепло, взаєморозуміння та любов. Пані Ольга добра господиня, любляча мама та умілий організатор. Як член батьківського комітету, вона бере активну участь в культурному розвитку, як дітей, так і дорослих. Ольга Клименко стала ініціатором акції по збору допомоги для учасників АТО. Нещодавно сім’я Клименків віддала в користування сім’ї переселенців із Луганської області свій другий будинок, який до цього часу пустував.

Ольгу Клименко люблять та поважають рідні, близькі, односельчани. Вона своєю духовною вродою та теплотою надихає на добрі справи, такі, які робить сама. Хай Бог дарує пані Ользі здоров’я, щастя та родинне благополуччя. Нехай завжди горить на небосхилі її зірка щастя, а дітки ніколи не знають горя та печалі.

Ольга Клименко з Кобзарівки Світловодського району — мати-героїня

Ольга Клименко з Кобзарівки Світловодського району — мати-героїня

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top