П’ятниця, 29 березня 2024
Авто

Шановні учасників дорожнього руху! Будьте уважними на дорозі, зважайте на сильні морози!

Шановні учасників дорожнього руху! Будьте уважними на дорозі, зважайте на сильні морози!

За прогнозами синоптиків, на цьому тижні Україну очікує значне похолодання, на дорогах ожеледиця. Враховуючи несприятливі погодні умови, ДАІ нагадує автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період, особливо на далекі відстані. Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору та запас палива.


Окрім стандартних предметів (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса та домкрата), вам стануть у нагоді додатковий комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти "прикурювання", скребок для скла та щітка, свічки, сірники, невеличка лопата. Не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів "гарячих ліній ДАІ" та аварійних служб.

"За таких погодних умов, і водіям, і пішоходам потрібно бути особливо обережними", — зазначає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, "неухильне дотримання Правил дорожнього руху запорука вашої безпеки".

Також, Державтоінспекція рекомендує керманичам авто під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top