Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Чотири жителя Світловодська отримали призи, завдяки «Автоцивілці» від ПРОВІДНОЇ Новина з фото Рекламний матеріал

Чотири жителя Світловодська отримали призи, завдяки «Автоцивілці» від ПРОВІДНОЇ

Телевізор, 2 смартфона, 4 GPS-навігатора і 5 відео-реєстраторів виграли наші земляки з Кіровоградщини в акції "Авто від ПРОВІДНОЇ". Напередодні новорічних свят ці подарунки стали для людей приємним сюрпризом.
^ Реклама ^

В Україні таких щасливців налічується 300 по 12 у кожній області.

Щасливий жереб їм випав під час розіграшу, який відбувся в Києві 1 грудня. Його чекали з нетерпінням не тільки учасники акції, а й страхові агенти ПРОВІДНОЇ, які по-справжньому вболівали за своїх клієнтів.

В акції взяли участь майже 180 тисяч українців, з яких понад 1 тисяча мешканці Світловодська. Всі вони оформили у страховій компанії "ПРОВІДНА" поліс "автоцивілки" в період з 1 лютого по 20 травня, отримали гарантоване поповнення рахунку на телефон і шанс виграти призи техніку і автомобіль ЗАЗ SENS. До речі, машину шляхом жеребкування виграв житель Дніпропетровська Денис Калашніков. Процедуру розіграшу контролювали спостережна комісія, нотаріус та журналісти. Імена всіх переможців опубліковані на офіційному сайті www.providna.ua.

Зазвичай, людина потребує допомоги ПРОВІДНОЇ тільки в скрутну хвилину потрапив у ДТП, потрібне дороге лікування, постраждало майно. Не застрахувався завчасно потім нарікай на себе, адже біда не питає про час і місце. А протягом цієї акції ПРОВІДНА сама організувала і подарувала людям радість. Спочатку поповнення рахунку на мобільний телефон, тепер великі призи. Це зближує людей, повертає віру в щасливий випадок, а українцям віра особливо потрібна зараз.

"Призи були вручені у Світловодському офісі ПРОВІДНОЇ символічно у День Святого Миколая, 19 грудня 2014 року. Дуже хотілося порадувати людей саме у святковий день", розповідає менеджер ПРОВІДНОЇ у Світловодську Ірина Козак.

І вже сьогодні від імені нашого ПРОВІДНОГО Світловодського колективу вітаю всіх мешканців Світловодська та Світловодського району з наступаючим Новим роком! Нехай він принесе мир і стабільність нашій країні, процвітання і добро в кожну оселю. А ми у 2015 році будемо, як і завжди, допомагати кожному клієнту зберігати міцний сон, нерви і здоровя".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top