П’ятниця, 29 березня 2024
Добрі справи

Допомога військовим – справа небайдужих

Допомога військовим – справа небайдужих

Теплий одяг, продукти харчування, постільна білизна… З початком проведення антитерористичної операції небайдужі мешканці нашого міста та селища Власівки намагаються постійно допомагати своїм землякам, що зараз знаходяться на передовій.


У числі таких небайдужих і власівчанин Віталій Іщенко. Дізнавшись на інтернет-форумі про потребу кременчуцьких військових у маскувальних сітках, він вирішив допомогти їм у цьому питанні. Після пошуків необхідної інформації, Віталій з’ясував, що наразі у Кременчуці активно працює міське відділення Всеукраїнського об’єднання "Майдан", яке безпосередньо займається збором допомоги військовим, у тому числі сприяє виготовленню маскувальних сіток. З цією метою у приміщенні організації, розташованому за адресою: Бульвар Пушкіна, 8, кожен бажаючий може власноруч допомогти вплести у сітчасту основу фрагменти тканини, таким чином перетворюючи звичайну сітку у маскувальну. Кременчужани активно долучилися до цієї роботи. Наразі тут працюють і волонтери, і усі, хто має час, аби допомогти створити маскувальні сітки для військових, у тому числі і кременчуцькі школярі.

Долучитися до цієї шляхетної справи вирішив і Віталій Іщенко. Ініціативу молодого чоловіка підтримала і його рідна Власівська школа №8 та колишній класний керівник Оксана Метова. Тож, Віталій привіз з Кременчука сітку та тканину, а його колишня вчителька організувала учнів школи, які виявили бажання взяти участь у цій акції. На цей час діти виготовили вже 2 маскувальні сітки розміром 3х11 м, які Віталій відвіз до "Майдану" разом із матрацами, що передали військовим учителі восьмої школи.

Та на цьому благодійна діяльність Віталія, спрямована на допомогу бійцям АТО, не закінчується. Він продовжує співпрацю із об’єднанням "Майдан", привозить сітки до ЗШ №8 і готовий привезти їх і до Світловодська, якщо знайдуться охочі залучитися до цієї справи.

А для бажаючих надати допомогу бійцям безпосередньо через Всеукраїнське об’єднання "Майдан", повідомляємо контактний телефон одного з його організаторів: 097 210 32 00 (Іван Васильович Колесник).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top