П’ятниця, 19 квітня 2024
Надзвичайні пригоди

Гріються на печі, палять у ліжку і… гинуть люди у Світловодську та селі Овраховому Новина з фото

Гріються на печі, палять у ліжку і… гинуть люди у Світловодську та селі Овраховому

Вихідний день, 7 грудня, для бійців Служби 101 пройшов напружено — зафіксовано двох загиблих внаслідок пожеж.


Близько дев’ятої години ранку на пункт зв’язку надійшло повідомлення від чергового Світловодського МВ УМВС України в області про пожежу допоміжної господарчої споруди, що по вул. Куйбишева.

Прибувши на місце події, було виявлено загиблу — пенсіонерку, 1937 року народження. Вона лежала у ліжку, що стояло біля печі, яка і стала винуватицею трагедії.

Вже о 22:43 бійці служби порятунку їхали на ліквідацію пожежі, що у селі Оврахове Світловодського району. Телефоном про подію сповістила сусідка. В ході ліквідації пожежі було виявлено тіло господаря будинку, 1953 року народження.

Орієнтовну причину пожежі фахівці називають — паління в ліжку. Звичайно, експертиза ще має встановити причини цих двох смертей, але ж факт залишається фактом — життя людям вже не повернути.

ЗА ТЕМОЮ: Пожежа на вулиці Івана Франка у Світловодську — згорів дах будівлі

Насамкінець, хотілося б додати: проблема дотримання правил пожежної безпеки є актуальною завжди, бо саме помилкова впевненість в особистій безпеці і присипляє у людей пильність, а відтак, протипожежні вимоги ігноруються. Проте, вберегти не лише своє життя, а й життя оточуючих від смертельних обійм вогню — під силу кожному і є нашим святим обов’язком. Пам’ятайте, що неухильне дотримання правил пожежної безпеки — це запорука безпечного сьогодення та щасливого завтра.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top