П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Нам пишуть

Скарга, що шита білими нитками… Новина з фото

Скарга, що шита білими нитками…

До недобросовісної конкуренції наше підприємство — ПАТ "АТП 13507" вже звикло. Але останній випадок зі скаргою на ім’я міського голови від Яковенко Ніли Петрівни, яка мешкає у селищі Власівка, перевершив все, що влаштовував наш конкурент до цього часу.
^ Реклама ^

У поспіхом написаній заяві міститься така інформація:

"Прошу розглянути питання графіку руху автобусів на маршруті №7, я стояла на остановці "Бульвар" 25.11.2014 р. з 10 до 11:15, в цей час біля зупинки стояло 3 автобуси з табличками маршрут №7. В цей час пройшло три ав… Пасажирам пропонується їздити маршрутом Світловодськ-Кременчук ч/з Власівку, але там вартість проїзду 6 гр а не 4,25, як на маршруті №7, в той же час по сел. Власівка проїзд становить 3 гр як і в місті" (орфографію автора збережено) 25.11.2014 Яковенко Н.П. Ященко М.З."

Через велике бажання сподобатися "замовнику" скарги (а ми в цьому переконалися, поспілкувавшись з автором по телефону і записавши розмову на диктофон), жінка не тільки написала, поставила свій підпис під цією неправдивою інформацією, а й приїхала на сесію міської ради 25 листопада на 10:00. Депутат Ломонос Ф. попросив сесію надати слово Нілі Яковенко для виступу. Слово надали без будь-яких заперечень. Ніла Петрівна звинуватила перевізника — АТП 13507 у поганій роботі. Забула тільки врахувати кілька неточностей.

Перше. 25 листопада вона, начебто не сиділа у сесійній залі з 10:00, а у цей же час стояла на бульварі Карла Маркса. Друге. Вона бачила, як пройшли 3 автобуси за маршрутом "Світловодськ-Кременчук" (напевне, від ЦРЛ, бо саме звідти вони відправляються, і з Бульвару їх точно не видно).

Ми вирішили провести невеличке розслідування. На маршруті №7 25 листопада було 5 автобусів, ніяких порушень графіку не спостерігалося. Навпаки, ми отримали дві подяки від пасажирів, які скористалися нашими автобусами за маршрутом №7 о 10:20 та о 10:40.

Зв’язатися по телефону з автором заяви заступнику директора АТП Олександру Ануріну довго не вдавалося. Нарешті сталося і він почув від Ніли Петрівни дивні виправдовування. Вона пояснила, що помилилася з датою. Це 23, а не 25 листопада вона їздила до газового господарства і довго чекала автобус на Бульварі Карла Маркса… І дуже здивувалася, що 23 листопада припало на неділю і УЕГГ не працювало…

Коментарі, гадаю, зайві. Це було б смішно, якби не було так неприємно. Тож, враховуючи вище викладене, ПАТ "АТП 13507" чекає публічного вибачення від Яковенко Н.П. на наступній сесії міської ради. Якщо цього не станеться, ми залишаємо за собою право позиватися до суду щодо захисту честі, гідності та ділової репутації.

Як буде дивитися в очі жінці той, хто "підбив" її на перекручування очевидних фактів?

Юрій Богдан,
директор ПАТ "АТП 13507",
депутат міської ради.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top