Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Пильність сусідки та оперативність рятувальників завадила поширенню пожежі (ОНОВЛЕНО) Новина з фото

Пильність сусідки та оперативність рятувальників завадила поширенню пожежі (ОНОВЛЕНО)

28 листопада на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу від жительки Світловодська. Жінка розповіла, що з вікон літньої кухні сусідів іде дим.
^ Реклама ^

Як з’ясувалося пізніше, господарка літньої кухні в цей час була у будинку, який розташований на цьому ж подвір’ї, і про нещастя навіть не підозрювала. Важко навіть уявити, які були б наслідки аби не пильність сусідки. Черговий караул, який прибув на місце виклику із поставленим завданням впорався швидко.

Пильність сусідки та оперативність рятувальників завадила поширенню пожежі (ОНОВЛЕНО)

Звичайно, збитків завдано чимало: знищено покрівлю самої господарчої споруди та деякі речі домашнього вжитку, але будинок від пожежі вдалося вберегти. Як стверджують фахівці, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. В зв’язку з цим, ще раз нагадуємо про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Контролюйте справність електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади! Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях!

Пильність сусідки та оперативність рятувальників завадила поширенню пожежі (ОНОВЛЕНО)

Запам’ятайте! Слід постійно піклуватися про належний стан протипожежного захисту своїх помешкань та вміти перегороджувати шлях розлюченому полумю. Шановні громадяни, лише спільними зусиллями ми зможемо відвернути біду!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top