Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Значна заборгованість за енергоносії по місцевих бюджетах в містах обласного значення, Онуфріївському та Світловодському районах

Про це повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Шеремет під час апаратної наради в ОДА.
^ Реклама ^

Як зазначив посадовець, видатки місцевих бюджетів за енергоносії, спожиті бюджетними установами за 11 місяців поточного року склали більше 263,7 мільйонів грн. На розрахунки за їх споживання, з урахуванням відповідних погашень кредиторської заборгованості на початок року (більше 1 млн. грн.) виділено з місцевих бюджетів 217 млн. грн., 216,5 млн. із яких перераховано підприємствам-надавачам послуг.

За оперативними даними, кредиторська заборгованість за спожитті енергоносії складає 5,8 млн. грн., основна сума якої - послуги теплопостачання (3,3 млн. грн.), електроенергія (800 тис. грн.) та природній газ (1,5 млн. грн.). Разом з тим, на сьогодні, в бюджетах простроченої кредиторської заборгованості не рахується.

Крім того, Сергій Шеремет зауважив, що 7 територій мають певний дефіцит призначень до кінця поточного року по енергоносіям, а саме 2 міста обласного значення — Олександрія та Світловодськ, а також Голованівський, Маловисківський, Олександрівський, Онуфріївський та Уляновський райони.

— Звертаю увагу керівників цих територій на своєчасність та повноту реєстрації розпорядниками коштів нижчого рівня фінансових забов’язань та оперативне подання відповідних платіжних документів до органів казначейства, зважаючи, що до закінчення бюджетного року залишилось менше місяця, — підкреслив директор департаменту фінансів облдержадміністрації.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top