П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада Освіта

Як харчуватимуться учні Світловодських шкіл наступного року? Новина з фото

Як харчуватимуться учні Світловодських шкіл наступного року?

Про організацію харчування учнів в шкільних їдальнях на черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 7 листопада, присутнім доповів Геннадій Френкель, начальник управління освіти.
^ Реклама ^

Пропонувалося з 1 січня наступного року для пільгових категорій учнів шкіл встановити одноразовий режим харчування з урахуванням реального фінансування.

Члени виконкому затвердили вартість харчування за кошти міського бюджету в таких розмірах: учням 1-4 класів 3.50 грн.; учням пільгових категорій (діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям") 5.60 грн. на одного учня 1-4 класів, 6.50 грн. на одного учня 5-11 класів; учням, які є інвалідами внаслідок Чорнобильської катастрофи та інших пільгових категорій, за поданням та визначенням режиму харчування в межах коштів, які будуть відшкодовуватися управлінням праці та соціального захисту населення.

Харчування інших категорій учнів та учнів груп продовженого дня здійснюється за кошти батьків.

Також Геннадій Френкель повідомив про оздоровлення дітей у пришкільних таборах 2015 року. В управління освіти його планують провести на рівні минулого року: залучити 55% дітей від загальної кількості, зміна триватиме 14 робочих днів, вартість харчування однієї дитини 24.70 грн. на один день.

Як харчуватимуться учні Світловодських шкіл наступного року?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top