Середа, 08 травня 2024

^ Реклама ^
Парламентські вибори-2014

Мітингувальники під ОВК у Знам'янці поставили районній міліції ультиматум Новина з фото

Мітингувальники під ОВК у Знам'янці поставили районній міліції ультиматум

У Знамянці триває мітинг під стінами ОВК №102. Громадяни оголосили ультиматум правоохоронним органам: якщо до завтрашнього дня, до 17.00, не буде оприлюднено ніяких результатів щодо розслідувань порушень у 102 окрузі (їх близько 22), то мітингувальники вживатимуть радикальніших методів. Зокрема обіцяють перекривати траси і, можливо, залізницю навколо Знамянки.
^ Реклама ^

Перед людьми виступив начальник районного відділення МВС, який відповів на запитання активістів та кандидатів у нардепи. Він повідомив, що такий повільний рух у справах зумовлений тим, що усі працівники МВС задіяні для охорони виборчих дільниць і немає кому розслідувати дані факти. Втім пообіцяв включитися у розслідування.

У даний момент у Знамянці обирають запобіжний захід для осіб, які здійснили 26 жовтня напад на автомобіль кандидатів у нардепи Мустафа Найема, Світлани Заліщук та Сергія Лещенка. Наразі по першим двом підозрюваним суддя відправився до нарадчої кімнати і о 19.00 почнеться розгляд по ще трьом учасникам даної пригоди.

ЗА ТЕМОЮ: Затримано нападників на кандидатів в народні депутати

"Гречка" направляється до залу засідань і надалі повідомлятиме про перебіг подій.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top