Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Нам пишуть

Від нестачі води потерпає будинок №6 по вулиці Калініна у Світловодську

Від нестачі води потерпає будинок №6 по вулиці Калініна у Світловодську

Дорога редакціє! Хочу поділитися з вами, а також з усіма світловодчанами своїми роздумами на тему: "Влада нова а проблеми старі". Я про стару проблему — від нестачі води потерпає будинок №6 по вулиці Калініна у Світловодську.
^ Реклама ^

26 жовтня пройшли по всій Україні вибори, до яких готувались і кандидати і електорат... кожен по-своєму. І кожна зі сторін мала свої надії, сподівання... тощо. Але у мене, наприклад, надії ніякої не лишилося, так само як і у багатьох сімей, що мешкають у багатоквартирному будинку №6 по вулиці Калініна.

Річ у тім що, вже багато років поспіль у будинку за цією адресою водопостачання відбувається за графіком і вода при цьому буває не завжди навіть в "урочні" часи. До п’ятого поверху водичка ще з натугою "доповзає", але до 6-го, 7-го та особливо 8-го і дев’ятого — вона просто не доходить!!!

Ось і виходить так, що помити посуд, затіяти прання,викупати дитину або змити туалет — неможливо в "неурочні години"! Нагадаю графік водопостачання: з 06:00 до 10:00 вранці та ввечері з 16:00 до 22:00 — наразі маємо 10 годин водопостачання на добу (нерегулярного, зауважу)! Такий "графік водопостачання" — незаконний, до речі, і нагадує графік подачі питної води у Сомалі... Мені здається, що за рівнем надання послуг населенню ми знаходимось навіть нижче вищезгаданого Сомалі!

І що цікаво — крайнього не знайти в цій проблемі, скільки не звертались до сумнозвісного "Діми Павловича" — колишнього керівника 5-го ЖЕКу — ніякої допомоги у вирішенні цоього болючого питання не було, навіть найменшої спроби... також невідомо куди знявся і на яких крилах полетів другий насос, який за "царствування" вищезгаданого керівника знаходився у насосній біля 3-го підїзду, а перший вже мабуть здох, бо сьогодні (28 жовтня, ред.), не зважаючи на дзвінки, починаючи з п’ятниці і до цього часу, не зважаючи на спроби слюсарів хоч щось зробити — води як не було, так і нема.

І як неначе в дитячій грі — "Житлосвіт" киває на "Міськводоканал", а той, в свою чергу, на виконком. У виконкома багато справ — це зрозуміло і дитині, але за багато років, можливо, вже настав час звернути увагу і на цю проблему, розглянути її та подолати в найкоротший термін?

І давайте не будемо кивати на те що, мовляв, у мешканців є борги за водопостачання — вони є в УСІХ, включаючи і працюючих у згаданих державних установах, і як краще зробити, щоб їх не було — не мені вам розповідати і не тут! Особисто в мене боргів немає, але потерпаю і я, і мої сусіди по будинку в яких теж немає боргів.

Залишилася тільки надія на нову владу, на розуміння людських проблем депутатом, якого ми підтримали на виборах! Людині властиво надіятись — і ми надіємось що до влади, нарешті, прийшли люди рішучі, професійні, люди дії а не слова!

З повагою,
Олександр Афанасьєв
від імені мешканців будинку №6 по вулиці Калініна.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top